×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Nathalie zes maanden in verwachting

  Dit weekend rijdt de amazone nog wel Indoor Brabant

  Prinses Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg is zes maanden zwanger. De 34-jarige Duitse prinses is de dochter van prinses Benedikte van Denemarken en een nicht van prins Frederik en Joachim. Nathalie kondigde begin dit jaar haar verloving aan en trouwde kort daarna voor de wet. Ze was toen dus al in verwachting. Haar partner is de springruiter Alexander Johannsmann. Naast zijn carrière als springruiter, is Alexander werkzaam bij het ruitersportmodemerk Pikeur. Dit bedrijf is van zijn ooms Friedrich en Hans-Georg. Het stel zal volgend jaar, dus na de geboorte van het eerste kindje, ook voor de kerk trouwen. 'De bruiloft is in 2011, maar we hebben nog geen datum geprikt. Het wordt in elk geval niet in de winter', vertelde prinses Nathalie aan een magazine.


  Prinses Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg is zes maanden zwanger. De 34-jarige Duitse prinses is de dochter van prinses Benedikte van Denemarken en een nicht van prins Frederik en Joachim. Nathalie kondigde begin dit jaar haar verloving aan en trouwde kort daarna voor de wet. Ze was toen dus al in verwachting. Haar partner is de springruiter Alexander Johannsmann. Naast zijn carrière als springruiter, is Alexander werkzaam bij het ruitersportmodemerk Pikeur. Dit bedrijf is van zijn ooms Friedrich en Hans-Georg. Het stel zal volgend jaar, dus na de geboorte van het eerste kindje, ook voor de kerk trouwen. ‘De bruiloft is in 2011, maar we hebben nog geen datum geprikt. Het wordt in elk geval niet in de winter’, vertelde prinses Nathalie aan een magazine.

  Ondanks haar zwangerschap rijdt Nathalie nog steeds volop paard. Ze is deze week zelfs in Nederland. Ze staat aan de start op de wereldbekerwedstrijd dressuur tijdens Indoor Brabant, dat plaatsvindt van 25 tot 28 maart. Dit evenement in ‘s-Hertogenbosch wordt voorlopig haar laatste wedstrijd. ‘De baby komt waarschijnlijk in juli en mijn grote plan is fit te zijn voor de Wereldruiterspelen’, aldus prinses Nathalie. Deze vinden van 25 september tot 10 oktober 2010 plaats in Kentucky in de Verenigde Staten.

  25 maart 2010 - 14:06