×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Nathalie getrouwd

  Kerkelijk huwelijk op steenworp van familieslot

  Prinses Nathalie zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg en Alexander Johannsmann waren feitelijk vorig jaar mei al in het huwelijk getreden, een kleine twee maanden voor de geboorte van hun zoon Konstantin, maar een kerkelijke inzegening had tot op heden nog niet plaatsgevonden. Gisteren was het zover en werd in het kerkje, op een steenworp afstand van het familieslot in Bad Berleburg, het huwelijk gesloten tussen Nathalie en Alexander. De dag van tevoren vond een informele barbecue plaats op het slot, waarbij de Deense koningin Margrethe, tante van de bruid, per helikopter in werd gevlogen.

  19 juni 2011 - 17:24