×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Máxima praat over geld

  Nationale Geldtest op BNN met koninklijk tintje

  BNN zendt vanavond de Nationale Geldtest uit. Als erevoorzitter van 'CentiQ, Wijzer in geldzaken' is ook prinses Máxima aanwezig en praat zij in de studio met Patrick Lodiers over het probleem van jongeren met schulden. Valerio Zeno zoekt uit of de deelnemende BN'ers, het publiek en de kijkers thuis hun financiële mannetje staan en onderwerpt ze aan een geldtest.


  Prinses Máxima vraagt tijdens de uitzending aandacht voor het belang van verstandig omgaan met geld. “Veel mensen – en vooral jongeren – vinden het moeilijk om met geld om te gaan. Ze hebben onvoldoende besef wat er per maand aan geld binnenkomt en wat er uitgegeven wordt. Daardoor komen ze vaak in financiële problemen”, aldus Máxima.

  De Nationale Geldtest is donderdag 27 januari van 20.30 tot 21.45 uur te zien bij BNN op 3.

  27 januari 2011 - 12:38