×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Máxima opent beurs

  Máxima bekijkt vernieuwde handelsvloer

  Prinses Máxima opende vanochtend met een ferme slag op de gong de Amsterdamse effectenbeurs. Op deze manier stak de goedgehumeurde prinses het Damrak een hart onder de riem in deze zware tijden op de internationale beurzen. 'Ik hoop op een succesvolle tijd', sprak de prinses. Tot nu toe heeft haar gongslag nog weinig opgeleverd. Maar de aanleiding voor het bezoek was de opening van de vernieuwde handelsvloer, waar nu meer dan honderd handelaren werken. Máxima nam daarom ook een kijkje op de handelsvloer van NYSE Euronext Amsterdam.


  3 oktober 2011 - 12:38