×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Mathilde is ongelukkig’

  Paris Match wijdt cover aan Belgische prinses

  ‘Prinses Mathilde is ongelukkig. Ze lijdt onder de kritiek over haar opvallende aanwezigheid en vreest dat men haar het koninginneschap niet gunt.' Daar pakt het tijdschrift ‘Paris Match' groot mee uit op de cover, compleet met foto van een triest kijkende prinses. Enkele denkrimpels, een twijfelachtige glimlach en vetgedrukt de zware woorden ‘Mathilde, een lijdende vrouw'. Paris Match geeft de Belgische prinses op de voorpagina een stempel die ze nooit eerder kreeg: geen glamour, maar verhuld verdriet. Dat verdriet leidt Paris Match vooral af uit haar gedrag tijdens de economische missie in Japan, in juni. De prinses kreeg er haar lippen amper in lachmodus, schrijft het blad. Bovendien was er een ‘incident' waarbij een RTBF-journaliste nogal bruut de mond werd gesnoerd door de entourage van de prinses, toen ze haar buiten het protocol om een vraag stelde. De journalist wilde weten of ze niet graag al koningin had willen zijn.De woordvoerders van de Belgische koninklijke familie hebben niet gereageerd op het artikel in Paris Match.


  19 augustus 2012 - 19:08