×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Mary krijgt een tweeling

  Baby's worden begin 2011 verwacht

  Prins Frederik en prinses Mary van Denemarken verwachten een tweeling. Het Deense koninklijk huis heeft dit vrijdag officieel bekendgemaakt:


  Hunne koninklijke hoogheden de kroonprins en de kroonprinses hebben het grote genoegen om aan te kondigen dat de kroonprinses een tweeling verwacht. De geboorte zal naar verwachting plaats vinden in het Rigshospitalet in januari 2011.

  De media in Denemarken speculeerden de afgelopen dagen al flink over een eventuele zwangerschap van de van oorsprong Australische. Zo reed Mary (38) bijvoorbeeld geen paard tijdens deze zomer, terwijl ze dat normaal gesproken wel altijd doet. Frederik klom wel gewoon op de rug van het dier. Tijdens deze middag draaide ze ook haar rug naar de fotograaf, toen ze ontdekte dat ze werd vastgelegd, om haar buik te verbergen. Ook droeg ze, zoals bij het persmoment onlangs, plots veel wijde kleding. Frederik en Mary hebben al twee kinderen: Christian (bijna 5) en Isabella (3). De prinses is nu ongeveer 3 maanden zwanger.

  6 augustus 2010 - 15:42