Prinses Mary bezoekt geboorteland

Het is stil in de Deense paleizen. De prinses Mary verliet afgelopen weekend Denemarken, om voor een kort bezoek terug te keren naar de plek waar ze jarenlang woonde: Tasmanië. Kroonprins Frederik is tot en met volgende week in Singapore, om net als prins Willem-Alexander de Olympische jeugdspelen bij te wonen.Het was lang geleden dat Mary tijd had om haar familie en vrienden te bezoeken, tot haar agenda het nu toeliet om er even tussenuit te gaan. Het is dan ook een bezoek zonder officiele verplichtingen. Alleen de verjaardag van haar Australische vriendin Amber Petty staat waarschijnlijk gepland, hoewel het paleis van Denemarken dat niet wil bevestigen. Ook zal ze haar zussen in Tasmanië wellicht met een bezoekje vereren. De in Tasmanië geboren prinses kreeg onlangs de blijde boodschap dat zij en kroonprins Frederik in verwachting zijn van een tweeling. Vader John Donaldson (69) liet eerder al vanuit Frankrijk weten dat hij het nieuws fantastisch vindt. Later dit jaar zal hij naar Denemarken afreizen voor een bezoekje.

Het is stil in de Deense paleizen. De prinses Mary verliet afgelopen weekend Denemarken, om voor een kort bezoek terug te keren naar de plek waar ze jarenlang woonde: Tasmanië. Kroonprins Frederik is tot en met volgende week in Singapore, om net als prins Willem-Alexander de Olympische jeugdspelen bij te wonen.
Het was lang geleden dat Mary tijd had om haar familie en vrienden te bezoeken, tot haar agenda het nu toeliet om er even tussenuit te gaan. Het is dan ook een bezoek zonder officiele verplichtingen. Alleen de verjaardag van haar Australische vriendin Amber Petty staat waarschijnlijk gepland, hoewel het paleis van Denemarken dat niet wil bevestigen. Ook zal ze haar zussen in Tasmanië wellicht met een bezoekje vereren. De in Tasmanië geboren prinses kreeg onlangs de blijde boodschap dat zij en kroonprins Frederik in verwachting zijn van een tweeling. Vader John Donaldson (69) liet eerder al vanuit Frankrijk weten dat hij het nieuws fantastisch vindt. Later dit jaar zal hij naar Denemarken afreizen voor een bezoekje.