×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Mary bezoekt geboorteland

  Het is stil in de Deense paleizen. De prinses Mary verliet afgelopen weekend Denemarken, om voor een kort bezoek terug te keren naar de plek waar ze jarenlang woonde: Tasmanië. Kroonprins Frederik is tot en met volgende week in Singapore, om net als prins Willem-Alexander de Olympische jeugdspelen bij te wonen.Het was lang geleden dat Mary tijd had om haar familie en vrienden te bezoeken, tot haar agenda het nu toeliet om er even tussenuit te gaan. Het is dan ook een bezoek zonder officiele verplichtingen. Alleen de verjaardag van haar Australische vriendin Amber Petty staat waarschijnlijk gepland, hoewel het paleis van Denemarken dat niet wil bevestigen. Ook zal ze haar zussen in Tasmanië wellicht met een bezoekje vereren. De in Tasmanië geboren prinses kreeg onlangs de blijde boodschap dat zij en kroonprins Frederik in verwachting zijn van een tweeling. Vader John Donaldson (69) liet eerder al vanuit Frankrijk weten dat hij het nieuws fantastisch vindt. Later dit jaar zal hij naar Denemarken afreizen voor een bezoekje.


  Het is stil in de Deense paleizen. De prinses Mary verliet afgelopen weekend Denemarken, om voor een kort bezoek terug te keren naar de plek waar ze jarenlang woonde: Tasmanië. Kroonprins Frederik is tot en met volgende week in Singapore, om net als prins Willem-Alexander de Olympische jeugdspelen bij te wonen.
  Het was lang geleden dat Mary tijd had om haar familie en vrienden te bezoeken, tot haar agenda het nu toeliet om er even tussenuit te gaan. Het is dan ook een bezoek zonder officiele verplichtingen. Alleen de verjaardag van haar Australische vriendin Amber Petty staat waarschijnlijk gepland, hoewel het paleis van Denemarken dat niet wil bevestigen. Ook zal ze haar zussen in Tasmanië wellicht met een bezoekje vereren. De in Tasmanië geboren prinses kreeg onlangs de blijde boodschap dat zij en kroonprins Frederik in verwachting zijn van een tweeling. Vader John Donaldson (69) liet eerder al vanuit Frankrijk weten dat hij het nieuws fantastisch vindt. Later dit jaar zal hij naar Denemarken afreizen voor een bezoekje.

  16 augustus 2010 - 17:24