×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Märtha Louise op Schiphol

  Noorse prinses signeert haar boek voor Royaltylezers

  Special voor de lezers van Royalty vond op Schiphol een speciale signeersessie plaats. Onlangs verscheen namelijk het boek 'Ontdek je beschermengel', van de hand van Elisabeth Samnøy en prinses Märtha Louise, de dochter van koning Harald van Noorwegen. Tientallen belangstellenden waren aanwezig in de AKO-vestiging in de aankomsthal van Schiphol en lieten hun boek signeren.


  Marc van der Linden, hoofdredacteur van Royalty, had een exclusief interview met haar, dat vanavond in RTL Boulevard te zien is. Ook in het volgende nummer van Royalty zal uitgebreid aandacht worden besteed aan de prinses.

  RTL Boulevard – 18:30 – RTL4

  3 november 2010 - 15:20