×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Marie zwanger

  Tweede kindje op komst

  Prinses Marie van Denemarken is zwanger, zo heeft het Deense hof via de kamerheer van prins Joachim vandaag laten weten. Marie heeft samen met prins Joachim al een zoontje, Henrik. Hij werd in 2008 geboren. Het nieuw prinsje of prinsesje zal naar verwachting eind januari 2012 in het Rigshospitalet op de wereld worden gezet. Joachim heeft uit een eerder huwelijk ook twee zoons, Nikolai en Felix.


  24 augustus 2011 - 15:05