×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Marie op aids-reis naar Afrika

  Vrouw van prins Joachim is beschermvrouwe Deense Aids Fonds

  Prinses Marie op aids-reis naar Afrika

  Prinses Marie van Denemarken zal van 10 tot en met 13 september een bezoek brengen aan Kenia en Zuid-Afrika. Dat doet zij in haar rol van beschermvrouwe van het Deense Aids Fonds, laat het vorstenhuis weten.

  Het doel van de reis is het bezoeken van projecten die door het Aids Fonds worden gesteund, zoals het voorkomen van hiv-infecties en steun aan hulpverleners in de krottenwijken van Nairobi. De directeur van het Deense Aids Fonds, Henriette Laursen, zal de echtgenote van kroonprins Joachim vergezellen op haar reis.

  De prinses bezoekt twee research-faciliteiten, eentje in Kenia en eentje in Zuid-Afrika. Ze zal er hulpverleners en onderzoekers spreken, maar ook seropositieve vrouwen ontmoeten. Die zijn met hulp van het fonds een eigen bedrijf begonnen, als alternatief voor een bestaan in de prostitutie.

  9 juli 2013 - 10:10