×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Marie op aids-reis naar Afrika

  Vrouw van prins Joachim is beschermvrouwe Deense Aids Fonds

  Prinses Marie op aids-reis naar Afrika

  Prinses Marie van Denemarken zal van 10 tot en met 13 september een bezoek brengen aan Kenia en Zuid-Afrika. Dat doet zij in haar rol van beschermvrouwe van het Deense Aids Fonds, laat het vorstenhuis weten.

  Het doel van de reis is het bezoeken van projecten die door het Aids Fonds worden gesteund, zoals het voorkomen van hiv-infecties en steun aan hulpverleners in de krottenwijken van Nairobi. De directeur van het Deense Aids Fonds, Henriette Laursen, zal de echtgenote van kroonprins Joachim vergezellen op haar reis.

  De prinses bezoekt twee research-faciliteiten, eentje in Kenia en eentje in Zuid-Afrika. Ze zal er hulpverleners en onderzoekers spreken, maar ook seropositieve vrouwen ontmoeten. Die zijn met hulp van het fonds een eigen bedrijf begonnen, als alternatief voor een bestaan in de prostitutie.

  9 juli 2013 - 10:10