×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Margriet sluit BN’ers op

  Deur Glazen Huis wordt door prinses gesloten

  Prinses Margriet zal morgen de deur van het Glazen Huis in Eindhoven sluiten. Het Glazen Huis is een onderdeel van Serious Request, een initiatief van radiozender 3FM in samenwerking met het Rode Kruis. Drie deejays van de zender - Giel Beelen, Gerard Ekdom en Coen Swijnenberg - zullen tot en met 24 december opgesloten blijven in het huis om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stille slachtoffers van hiv en aids, zoals kinderen van ouders die aan aids zijn overleden. Luisteraars kunnen tegen betaling muziek aanvragen, waarvan de opbrengst gedoneerd wordt aan het doel van het Rode Kruis. Prinses Margriet is vice-voorzitter van deze organisatie. Zij zet zich al sinds 1965 in voor het Rode Kruis.


  17 december 2010 - 11:38