×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Margriet ontvangt buitenlandse royals

  Astrid, Victoria en Maria Teresa op Het Loo

  Volgende week dinsdag is prinses Margriet gastvrouw op Paleis Het Loo. Ze ontvangt er de leden van het Erebestuur van het Internationaal Paralympisch Comité (IPC). Zij komen bijeen voor de jaarlijkse vergadering.Het Erebestuur van het IPC bestaat, naast prinses Margriet, uit tien leden die zich inzetten voor de promotie en bevordering van de paralympische sport. Naar verwachting nemen in ieder geval prinses Astrid van België, kroonprinses Victoria van Zweden, Groothertogin Maria Teresa van Luxemburg, de heer J. Wolfensohn, de heer Hassan Ali bin Ali en voorzitter Sir Philip Craven deel aan de vergadering. Prins Albert van Monaco en prinses Haya van Jordanië zijn ook lid van het erebestuur, maar worden niet verwacht.


  Volgende week dinsdag is prinses Margriet gastvrouw op Paleis Het Loo. Ze ontvangt er de leden van het Erebestuur van het Internationaal Paralympisch Comité (IPC). Zij komen bijeen voor de jaarlijkse vergadering.
  Het Erebestuur van het IPC bestaat, naast prinses Margriet, uit tien leden die zich inzetten voor de promotie en bevordering van de paralympische sport. Naar verwachting nemen in ieder geval prinses Astrid van België, kroonprinses Victoria van Zweden, Groothertogin Maria Teresa van Luxemburg, de heer J. Wolfensohn, de heer Hassan Ali bin Ali en voorzitter Sir Philip Craven deel aan de vergadering. Prins Albert van Monaco en prinses Haya van Jordanië zijn ook lid van het erebestuur, maar worden niet verwacht.

  7 september 2011 - 11:36