Prinses Margriet ontvangt buitenlandse royals

Volgende week dinsdag is prinses Margriet gastvrouw op Paleis Het Loo. Ze ontvangt er de leden van het Erebestuur van het Internationaal Paralympisch Comité (IPC). Zij komen bijeen voor de jaarlijkse vergadering.Het Erebestuur van het IPC bestaat, naast prinses Margriet, uit tien leden die zich inzetten voor de promotie en bevordering van de paralympische sport. Naar verwachting nemen in ieder geval prinses Astrid van België, kroonprinses Victoria van Zweden, Groothertogin Maria Teresa van Luxemburg, de heer J. Wolfensohn, de heer Hassan Ali bin Ali en voorzitter Sir Philip Craven deel aan de vergadering. Prins Albert van Monaco en prinses Haya van Jordanië zijn ook lid van het erebestuur, maar worden niet verwacht.

Volgende week dinsdag is prinses Margriet gastvrouw op Paleis Het Loo. Ze ontvangt er de leden van het Erebestuur van het Internationaal Paralympisch Comité (IPC). Zij komen bijeen voor de jaarlijkse vergadering.
Het Erebestuur van het IPC bestaat, naast prinses Margriet, uit tien leden die zich inzetten voor de promotie en bevordering van de paralympische sport. Naar verwachting nemen in ieder geval prinses Astrid van België, kroonprinses Victoria van Zweden, Groothertogin Maria Teresa van Luxemburg, de heer J. Wolfensohn, de heer Hassan Ali bin Ali en voorzitter Sir Philip Craven deel aan de vergadering. Prins Albert van Monaco en prinses Haya van Jordanië zijn ook lid van het erebestuur, maar worden niet verwacht.