×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Margriet in Peking

  Ook Paralympische Spelen drukbezocht door royals

  De Paralympische Spelen zijn, in navolging van de Olympische Spelen, afgelopen zaterdag van start gegaan in Peking. Zaten Willem-Alexander en Máxima nog op de tribune bij de ‘normale’ Spelen, prinses Margriet zal de gehandicapte sporters aanmoedigen. Ze heeft zaterdag de spectaculaire opening bijgewoond en zal nog diverse onderdelen gaan bekijken waar Nederlandse gehandicapte sporters deelnemen. Twee jaar geleden was Margriet ook bij de Paralympics aanwezig. De prinses is in Peking in haar hoedanigheid van lid van het erebestuur van het IPC (International Paralympic Committee). Naast Margriet zijn er vele andere royals in Peking. Prinses Astrid en prins Lorenz van België zijn er evenals prinses Elena van Spanje en prins Félix van Luxemburg. Namens Engeland is prins Edward er en Zweedse kroonprinses Victoria is er om haar gehandicapte landgenoten aan te moedigen. De Paralympische Spelen krijgen doorgaans veel minder aandacht dan de Olympische Spelen. Door de vele royals die aanwezig zijn, zullen ook deze Spelen wellicht meer aandacht krijgen. Margriet zal tot 10 september in Peking verblijven.


  Foto: RVD

  8 september 2008 - 09:02