×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Margriet in het verband

  EHBO-training voor postmedewerkers

  Prinses Margriet kreeg vanochtend het eerste exemplaar uitgereikt van het nieuwe Rode Kruis postzegelvel. PostNL geeft de postzegels met het thema Eerste Hulp bij Ongelukken uit ter gelegenheid van het 145-jarig bestaan van het Nederlandse Rode Kruis, waarvan prinses Margriet de erevoorzitter is. De overhandiging vond plaats in het sorteercentrum brieven van PostNL in Den Haag. Behalve een postzegelvel kreeg de prinses ook een korte rondleiding en deed ze mee aan een EHBO-cursus. Speciaal voor de postbezorgers organiseerde het Rode Kruis een cursus waarin ze leren de eerste hulp te verlenen. Op straat komen ze relatief vaak in aanraking met situaties waarin Eerste Hulp vereist is.

  30 januari 2012 - 17:10