×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Margriet doopt Smit Panther

  Pieter en Margriet brengen werkbezoek aan KVNR en SMIT

  Prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven hebben een werkbezoek gebracht aan de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR). Het tweetal bezocht het hoofdkantoor van maritieme dienstverlener SMIT in de Rotterdamse Waalhaven. Prinses Margriet heeft bij deze gelegenheid de doop verricht van de "Smit Panther", één van de sterkste havenslepers ter wereld met een trekkracht van 90 ton. De KVNR behartigt de belangen van de Nederlandse reders en vertegenwoordigt vrijwel de gehele Nederlandse zeescheepvaartsector. De KVNR bestaat in haar huidige vorm sinds 1992. In dit jaar bundelden de Koninklijke Nederlandse Redersvereniging (KNRV) en de Vereniging van Nederlandse Reders in de Kleine Handelsvaart (VNRK) hun krachten.


  5 april 2011 - 17:16