Prinses Margriet bij gala Cristina Deutekom

Prinses Margriet is op 26 oktober in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam om het galaconcert bij te wonen ter gelegenheid van de 80e verjaardag van Cristina Deutekom. Vrienden en vakgenoten brengen haar deze avond een hommage. De baten van het gala komen ten goede aan het Rode Kruis. Het eerbetoon staat onder leiding van gastdirigent Ramon Tebar, met medewerking van Holland Symfonia, het Nederlands ballet- en symfonieorkest. Nationale en internationale gastsolisten treden belangeloos op, waaronder Eva-Maria Westbroek, Charlotte Margiono, de 3 Baritons (Henk Poort, Marco Bakker en Ernst Daniël Smid), evenals Het Koor van De Nederlandse Opera. Operazangeres Cristina Deutekom zong op wereldpodia onder andere ‘Koningin van de Nacht’ in Mozarts ‘Die Zauberflöte’ en vele andere werken van grote componisten. Deutekom heeft in haar carrière belangeloos meegewerkt aan concerten in het kader van het Rode Kruis. Prinses Margriet is erevoorzitter van het Nederlandse Rode Kruis en bestuurslid van de Internationale Federatie van Rode Kruis en Rode Halve Maan Verenigingen.

Prinses Margriet is op 26 oktober in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam om het galaconcert bij te wonen ter gelegenheid van de 80e verjaardag van Cristina Deutekom. Vrienden en vakgenoten brengen haar deze avond een hommage. De baten van het gala komen ten goede aan het Rode Kruis.
Het eerbetoon staat onder leiding van gastdirigent Ramon Tebar, met medewerking van Holland Symfonia, het Nederlands ballet- en symfonieorkest. Nationale en internationale gastsolisten treden belangeloos op, waaronder Eva-Maria Westbroek, Charlotte Margiono, de 3 Baritons (Henk Poort, Marco Bakker en Ernst Daniël Smid), evenals Het Koor van De Nederlandse Opera.
Operazangeres Cristina Deutekom zong op wereldpodia onder andere ‘Koningin van de Nacht’ in Mozarts ‘Die Zauberflöte’ en vele andere werken van grote componisten. Deutekom heeft in haar carrière belangeloos meegewerkt aan concerten in het kader van het Rode Kruis.
Prinses Margriet is erevoorzitter van het Nederlandse Rode Kruis en bestuurslid van de Internationale Federatie van Rode Kruis en Rode Halve Maan Verenigingen.