×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Margriet bij gala Cristina Deutekom

  Operazangeres krijgt concert als eerbetoon

  Prinses Margriet is op 26 oktober in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam om het galaconcert bij te wonen ter gelegenheid van de 80e verjaardag van Cristina Deutekom. Vrienden en vakgenoten brengen haar deze avond een hommage. De baten van het gala komen ten goede aan het Rode Kruis. Het eerbetoon staat onder leiding van gastdirigent Ramon Tebar, met medewerking van Holland Symfonia, het Nederlands ballet- en symfonieorkest. Nationale en internationale gastsolisten treden belangeloos op, waaronder Eva-Maria Westbroek, Charlotte Margiono, de 3 Baritons (Henk Poort, Marco Bakker en Ernst Daniël Smid), evenals Het Koor van De Nederlandse Opera. Operazangeres Cristina Deutekom zong op wereldpodia onder andere ‘Koningin van de Nacht’ in Mozarts ‘Die Zauberflöte’ en vele andere werken van grote componisten. Deutekom heeft in haar carrière belangeloos meegewerkt aan concerten in het kader van het Rode Kruis. Prinses Margriet is erevoorzitter van het Nederlandse Rode Kruis en bestuurslid van de Internationale Federatie van Rode Kruis en Rode Halve Maan Verenigingen.


  Prinses Margriet is op 26 oktober in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam om het galaconcert bij te wonen ter gelegenheid van de 80e verjaardag van Cristina Deutekom. Vrienden en vakgenoten brengen haar deze avond een hommage. De baten van het gala komen ten goede aan het Rode Kruis.
  Het eerbetoon staat onder leiding van gastdirigent Ramon Tebar, met medewerking van Holland Symfonia, het Nederlands ballet- en symfonieorkest. Nationale en internationale gastsolisten treden belangeloos op, waaronder Eva-Maria Westbroek, Charlotte Margiono, de 3 Baritons (Henk Poort, Marco Bakker en Ernst Daniël Smid), evenals Het Koor van De Nederlandse Opera.
  Operazangeres Cristina Deutekom zong op wereldpodia onder andere ‘Koningin van de Nacht’ in Mozarts ‘Die Zauberflöte’ en vele andere werken van grote componisten. Deutekom heeft in haar carrière belangeloos meegewerkt aan concerten in het kader van het Rode Kruis.
  Prinses Margriet is erevoorzitter van het Nederlandse Rode Kruis en bestuurslid van de Internationale Federatie van Rode Kruis en Rode Halve Maan Verenigingen.

  15 september 2011 - 11:07