×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Margarita weer zwanger

  Tweede kindje komt in voorjaar 2011

  Prinses Margarita en haar echtgenoot Tjalling ten Cate verwachten volgend voorjaar een tweede kindje. Dat nieuws werd na afloop van het huwelijk van prins Carlos en prinses Annemarie door het secretariaat van de prinses bevestigd. Margarita vervulde een speciale rol tijdens de plechtigheid; ze was het bruidsmeisje van haar nieuwe schoonzusje Annemarie. Bij Margarita, gekleed in een rood ensemble, was een beginnend buikje al te zien. De prinses en haar man hebben al een dochter, Julia, die op 3 september 2008 werd geboren. Prinses Irene heeft naar verluidt zeer verheugd gereageerd op het nieuws dat zij volgend jaar opnieuw grootmoeder zal worden.


  Op de foto: Margarita, in een rood ensemble, samen met Tjalling op het huwelijk van haar broer Carlos

  20 november 2010 - 16:35