Prinses Madeleine vindt haar nieuwe liefde!

De Zweedse prinses Madeleine is niet meer vrijgezel. Nadat haar verloving met Jonas Bergström werd verbroken - naar het schijnt had hij niet genoeg aan Madeleine - vertrok ze naar New York. Ze leeft daar in anonimiteit en zet zich in voor een nieuwe vestiging van de World Childhood Foundation van haar moeder, koningin Silvia. Het lijkt erop dat ze inmiddels helemaal over de breuk met Jonas heen is en het zware jaar heeft kunnen afsluiten. Epressen en Afton Bladet brengen beelden naar buiten van de prinses en haar nieuwe vlam. Daarop zijn zij knuffelend te zien in een chique lunchroom in Central Park in New York. 'Ze konden niet van elkaar afblijven. Ze waren zo schattig en verliefd,' vertelt een Spaanse toerist die het romantische tafereel afgelopen zondag gefilmd heeft. Het is duidelijk dat ze de gevoelens voor elkaar niet kunnen verbergen, zegt een andere gast. Wanneer ze eenmaal een tafel toegewezen krijgen in de luxe eetgelegenheid, gaat het paar verder met strelen en zoenen. Madeleine heeft door het verbreken van het contact met Jonas, ook het contact met een aantal gemeenschappelijke vrienden verbroken. Het afgelopen jaar heeft ze geïnvesteerd in het opbouwen van een geheel nieuwe vriendenkring in New York. Vrienden van Madeleine beweren dat zij bewust heeft gekozen voor iemand die niet uit Zweden komt, om publiciteit te voorkomen.

De Zweedse prinses Madeleine is niet meer vrijgezel. Nadat haar verloving met Jonas Bergström werd verbroken – naar het schijnt had hij niet genoeg aan Madeleine – vertrok ze naar New York. Ze leeft daar in anonimiteit en zet zich in voor een nieuwe vestiging van de World Childhood Foundation van haar moeder, koningin Silvia. Het lijkt erop dat ze inmiddels helemaal over de breuk met Jonas heen is en het zware jaar heeft kunnen afsluiten. Epressen en Afton Bladet brengen beelden naar buiten van de prinses en haar nieuwe vlam. Daarop zijn zij knuffelend te zien in een chique lunchroom in Central Park in New York. ‘Ze konden niet van elkaar afblijven. Ze waren zo schattig en verliefd,’ vertelt een Spaanse toerist die het romantische tafereel afgelopen zondag gefilmd heeft. Het is duidelijk dat ze de gevoelens voor elkaar niet kunnen verbergen, zegt een andere gast. Wanneer ze eenmaal een tafel toegewezen krijgen in de luxe eetgelegenheid, gaat het paar verder met strelen en zoenen.
Madeleine heeft door het verbreken van het contact met Jonas, ook het contact met een aantal gemeenschappelijke vrienden verbroken. Het afgelopen jaar heeft ze geïnvesteerd in het opbouwen van een geheel nieuwe vriendenkring in New York. Vrienden van Madeleine beweren dat zij bewust heeft gekozen voor iemand die niet uit Zweden komt, om publiciteit te voorkomen.