×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Madeleine vindt haar nieuwe liefde!

  Zweedse prinses knuffelend gespot in Central Park

  De Zweedse prinses Madeleine is niet meer vrijgezel. Nadat haar verloving met Jonas Bergström werd verbroken - naar het schijnt had hij niet genoeg aan Madeleine - vertrok ze naar New York. Ze leeft daar in anonimiteit en zet zich in voor een nieuwe vestiging van de World Childhood Foundation van haar moeder, koningin Silvia. Het lijkt erop dat ze inmiddels helemaal over de breuk met Jonas heen is en het zware jaar heeft kunnen afsluiten. Epressen en Afton Bladet brengen beelden naar buiten van de prinses en haar nieuwe vlam. Daarop zijn zij knuffelend te zien in een chique lunchroom in Central Park in New York. 'Ze konden niet van elkaar afblijven. Ze waren zo schattig en verliefd,' vertelt een Spaanse toerist die het romantische tafereel afgelopen zondag gefilmd heeft. Het is duidelijk dat ze de gevoelens voor elkaar niet kunnen verbergen, zegt een andere gast. Wanneer ze eenmaal een tafel toegewezen krijgen in de luxe eetgelegenheid, gaat het paar verder met strelen en zoenen. Madeleine heeft door het verbreken van het contact met Jonas, ook het contact met een aantal gemeenschappelijke vrienden verbroken. Het afgelopen jaar heeft ze geïnvesteerd in het opbouwen van een geheel nieuwe vriendenkring in New York. Vrienden van Madeleine beweren dat zij bewust heeft gekozen voor iemand die niet uit Zweden komt, om publiciteit te voorkomen.


  De Zweedse prinses Madeleine is niet meer vrijgezel. Nadat haar verloving met Jonas Bergström werd verbroken – naar het schijnt had hij niet genoeg aan Madeleine – vertrok ze naar New York. Ze leeft daar in anonimiteit en zet zich in voor een nieuwe vestiging van de World Childhood Foundation van haar moeder, koningin Silvia. Het lijkt erop dat ze inmiddels helemaal over de breuk met Jonas heen is en het zware jaar heeft kunnen afsluiten. Epressen en Afton Bladet brengen beelden naar buiten van de prinses en haar nieuwe vlam. Daarop zijn zij knuffelend te zien in een chique lunchroom in Central Park in New York. ‘Ze konden niet van elkaar afblijven. Ze waren zo schattig en verliefd,’ vertelt een Spaanse toerist die het romantische tafereel afgelopen zondag gefilmd heeft. Het is duidelijk dat ze de gevoelens voor elkaar niet kunnen verbergen, zegt een andere gast. Wanneer ze eenmaal een tafel toegewezen krijgen in de luxe eetgelegenheid, gaat het paar verder met strelen en zoenen.
  Madeleine heeft door het verbreken van het contact met Jonas, ook het contact met een aantal gemeenschappelijke vrienden verbroken. Het afgelopen jaar heeft ze geïnvesteerd in het opbouwen van een geheel nieuwe vriendenkring in New York. Vrienden van Madeleine beweren dat zij bewust heeft gekozen voor iemand die niet uit Zweden komt, om publiciteit te voorkomen.

  14 januari 2011 - 12:59