×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Madeleine verrast haar ouders

  Prinses Madeleine verrast haar ouders

  Prinses Madeleine van Zweden en haar verloofde Chris O’Neill hadden een verrassing in petto voor Madeleine’s ouders koning Carl XVI Gustaf en koningin Silvia. Die zijn op bezoek in de Verenigde Staten om daar te vieren dat 375 jaar geleden de kolonie Nieuw Zweden werd gevestigd. Een mooie gelegenheid, vond het verloofde paar, om zich in Wilmington in de staat Delaware onaangekondigd bij het koninklijk gezelschap aan te sluiten. Madeleine zette er trots een foto van op haar Facebook pagina.
  “Het was een geweldige verrassing”, aldus koningin Silvia tegen de Zweedse krant Aftonbladet. Voor Chris O’Neill, die met Madeleine in New York woont, was het in feite zijn koninklijke debuut. Voorafgaand aan het huwelijk op 8 juni in Stockholm heeft de Brits-Amerikaanse zakenman nog niet deelgenomen aan officiële gelegenheden.

  13 mei 2013 - 15:30