×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Madeleine overlegt hele dag over huwelijk

  Geheimzinnig overleg op paleis over invulling ceremonie

  Prinses Madeleine overlegt hele dag over huwelijk

  De Zweedse prinses Madeleine en haar toekomstige echtgenoot Chris O’Neill overleggen al sinds 9.00 uur dinsdagochtend op het Koninklijk Paleis in Stockholm over hun aanstaande huwelijk. Dit meldt Expressen. O’Neill arriveerde maandagavond laat uit Londen om de voorbereidingen voor de grote dag met de Zweedse koning door te spreken. Ook prins Carl Philip schoof in de loop van de dag bij het geheimzinnige overleg aan. Op de agenda staat het draaiboek voor 8 juni, zoals de diners, de tv-uitzendingen en het bevestigen van de gastenlijst.

  Expressen zag prinses Madeleine en haar verloofde dinsdagochtend snel de binnenplaats van het paleis oprijden tot aan het kantoor van de koning. Slechts een deel van de hofhouding weet dat dinsdag alle details voor het koninklijke huwelijk worden doorgesproken.

  Chris O’Neill gaat later deze week terug naar zijn vaderland de Verenigde Staten. De prinses leerde haar aanstaande, met wie ze samenwoont in New York, kennen in 2010.

  26 februari 2013 - 15:54