×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Madeleine heeft gastenlijst huwelijk klaar

  s Middags trouwen, 's avonds diner in ouderlijk paleis

  Prinses Madeleine heeft gastenlijst huwelijk klaar

  Prinses Madeleine kan weer iets afstrepen van de takenlijst voor haar huwelijk. Ze heeft bepaald wie er mogen komen op haar trouwfeest. De Zweedse prinses stapt 8 juni in het huwelijksbootje met Chris O’Neill. Ze wil de uitnodigingen op 1 april versturen naar de gasten.Van haar lijstje gestreept tot nu toe, naast de gastenlijst: locatie en de bruidsmeisjes. Dat schrijft Hello! woensdag op basis van een interview dat is verspreid door het Zweedse Koninklijk Huis. “Er zijn minder dan vier maanden te gaan!”, aldus de prinses, die duidelijk niet tot het laatste moment wil wachten met de voorbereidingen.

  “We trouwen in de middag, waarna er een diner is in paleis Drottningholm. Daar ben ik heel blij mee. Die plek betekent veel voor me, omdat ik er ben geboren en ben opgegroeid”, onthult de enthousiaste Madeleine. “En net als bij mijn moeder en zus zijn er bruidsmeisjes aan mijn zijde.”

  De prinses leerde haar aanstaande, met wie ze samenwoont in New York, kennen in 2010. Voor die tijd was ze verloofd met Jonas Bergström, met wie ze acht jaar samen was. Hij zou vreemd zijn gegaan met een studente uit Noorwegen tijdens een skitripje.

  20 februari 2013 - 21:17