Placeholder

Prinses Madeleine heeft gastenlijst huwelijk klaar

Prinses Madeleine kan weer iets afstrepen van de takenlijst voor haar huwelijk. Ze heeft bepaald wie er mogen komen op haar trouwfeest. De Zweedse prinses stapt 8 juni in het huwelijksbootje met Chris O’Neill. Ze wil de uitnodigingen op 1 april versturen naar de gasten.Van haar lijstje gestreept tot nu toe, naast de gastenlijst: locatie en de bruidsmeisjes. Dat schrijft Hello! woensdag op basis van een interview dat is verspreid door het Zweedse Koninklijk Huis. “Er zijn minder dan vier maanden te gaan!”, aldus de prinses, die duidelijk niet tot het laatste moment wil wachten met de voorbereidingen.

“We trouwen in de middag, waarna er een diner is in paleis Drottningholm. Daar ben ik heel blij mee. Die plek betekent veel voor me, omdat ik er ben geboren en ben opgegroeid”, onthult de enthousiaste Madeleine. “En net als bij mijn moeder en zus zijn er bruidsmeisjes aan mijn zijde.”

De prinses leerde haar aanstaande, met wie ze samenwoont in New York, kennen in 2010. Voor die tijd was ze verloofd met Jonas Bergström, met wie ze acht jaar samen was. Hij zou vreemd zijn gegaan met een studente uit Noorwegen tijdens een skitripje.