×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Mabel naar uitreiking Prins Claus Prijs

  Dit jaar zou prins Friso de prijs uitreiken

  Prinses Mabel naar uitreiking Prins Claus Prijs

  Prinses Mabel is net als andere jaren volgende week woensdag aanwezig tijdens de uitreiking van de Prins Claus Prijs. De prijs wordt jaarlijks beurtelings door prins Constantijn en prins Friso uitgereikt. Dit jaar zou het de beurt zijn aan prins Friso, ware het niet dat hij in februari dit jaar in Lech een zwaar ski-ongeval had. Onlangs werd naar buiten gebracht dat de in coma verkerende prins sinds kort af en toe tekenen van zeer gering bewustzijn vertoont. Prinses Mabel liet toen weten dat ze dankbaar is voor de vele steunbetuigingen. ‘Dit is de zwaarste periode van mijn leven. Mijn liefde voor Friso, de steun van familie en vrienden, en de vele berichten van medeleven geven mij kracht in deze moeilijke tijd.’

  Foto: de familie met laureaat naast de
  koningin tijdens de uitreiking van 2011 (PPE)

  3 december 2012 - 14:03