×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Mabel in India

  Wereldleiders helpen jonge meisjes

  Prinses Mabel is samen met The Elders in New Delhi in India voor ‘Girls Not Brides’, om zich sterk te maken voor een einde aan het uithuwelijken van jonge meisjes, zodat ook zij toekomstperspectief krijgen. Naar schatting worden jaarlijks tien miljoen meisjes onder de 18 jaar uitgehuwelijkt aan een oudere man, verreweg de meeste in India.

  CEO van The Elders, prinses Mabel, uiterst rechts, samen met o.a. Mary Robinson (voormalig president Ierland), Desmond Tutu (aartsbisschop), Gro Brundtland (voormalig premier Noorwegen), Ela Bhat (oprichtster eerste bank voor vrouwen in India).

  Foto: Twitter.

  6 februari 2012 - 12:26