×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Laurentien opent Dag van de Literatuur

  Prinses Laurentien opent Dag van de Literatuur

  Prinses Laurentien heeft donderdag in Rotterdam de Dag van de Literatuur geopend, een festival voor jongeren. In De Doelen kwamen enkele duizenden jongeren van de bovenbouw van het voortgezet onderwijs samen om kennis te maken met Nederlandstalige boeken.

  Grote schrijvers spoedden zich naar het westen van het land. Onder meer Herman Brusselmans, Kader Abdolah, Peter Buwalda, Adriaan van Dis, Ronald Giphart en Kees van Kooten, auteur van het Boekenweekgeschenk, treden op tijdens het evenement.

  14 maart 2013 - 13:27