×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Laurentien is president Fauna & Flora

  Oudste natuurorganisatie krijgt prinses als hoofd

  Prinses Laurentien is benoemd tot president van Fauna & Flora International (FFI). Ze is gevraagd deze functie te vervullen vanwege haar inzet en ervaring op het gebied van milieuvraagstukken en duurzaamheid. De prinses is sinds 2003 actief bij FFI, eerst als lid van het Executive Committee en tot voor kort vervulde zij de functie van vice-president. Koningin Elizabeth van Groot-Brittanië is beschermvrouwe van FFI.

  Het FFI werd in 1903 opgericht en is daarmee de oudste, internationale natuurbeschermingsorganisatie ter wereld. FFI richt zich met name op de wereldwijde bescherming van bedreigde diersoorten en ecosystemen. De organisatie werkt nauw samen met natuurbeschermingsorganisaties, overheden, het bedrijfsleven en lokale gemeenschappen. Door deze samenwerking kunnen geïntegreerde oplossingen geboden worden voor dieren, mensen en het milieu.

  2 november 2012 - 10:19