×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Irene reikt Bronzen Spreeuw uit

  Vroege Vogels' krijgt prijs vanwege bijdrage aan natuurliefde

  Prinses Irene reikt Bronzen Spreeuw uit

  Prinses Irene reikt op vrijdagmiddag 19 april de Bronzen Spreeuw uit aan het VARA-programma Vroege Vogels. Dit doet de prinses tijdens een symposium in Wageningen over de relatie tussen mens en natuur in een verstedelijkte samenleving. Op het congres wisselt Irene met een aantal studenten van gedachten over het thema.

  De Bronzen Spreeuw wordt eens in de twee jaar uitgereikt aan een persoon of een organisatie die zich buitengewoon verdienstelijk heeft gemaakt op het terrein van natuureducatie, natuurbehoud of natuuronderzoek.

  Het bestuur van de Heimans en Thijsse Stichting kent dit jaar de prijs toe aan Vroege Vogels. ”Het programma heeft als geen ander bijgedragen aan de belangstelling en liefde voor de natuur onder de Nederlandse bevolking. Het heeft daarmee een nauwelijks te overschatten bijdrage geleverd aan het maatschappelijk draagvlak voor natuurbehoud in Nederland”, liet de organisatie woensdag weten.

  10 april 2013 - 20:58