×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Irene presenteert gratis kinderboek over bijen

  Prinses Irene presenteert gratis kinderboek over bijen

  Prinses Irene lanceert zaterdag 25 mei het digitale kinderboek De Imkercursus. Zij doet dat in Amsterdam tijdens een Bijenfestijn tijdens het ‘Feest van de Natuur’ bij Roest.

  De Imkercurus is een gratis te downloaden lees- en luisterverhaal dat speciaal is gemaakt om kinderen te vertellen over het leven van bijen. Prinses Irene presenteert het boek en houdt een korte toespraak in haar hoedanigheid als voorzitter van het NatuurCollege.

  Het Bijenfestijn maakt deel uit van het natuurfeest dat dit jaar voor het eerst in Nederland wordt gehouden, zo laat de organisatie weten. Het natuurfestival biedt een platform aan vele initiatieven die het belang van de natuur op feestelijke wijze onder de aandacht brengen.

  De Imkercursus is ontwikkeld door MoodyDoodle in samenwerking met Linda Bierings van Food4Bees en wordt ondersteund door Oxfam Novib.

  22 mei 2013 - 10:12