×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Irene presenteert gratis kinderboek over bijen

  Prinses Irene presenteert gratis kinderboek over bijen

  Prinses Irene lanceert zaterdag 25 mei het digitale kinderboek De Imkercursus. Zij doet dat in Amsterdam tijdens een Bijenfestijn tijdens het ‘Feest van de Natuur’ bij Roest.

  De Imkercurus is een gratis te downloaden lees- en luisterverhaal dat speciaal is gemaakt om kinderen te vertellen over het leven van bijen. Prinses Irene presenteert het boek en houdt een korte toespraak in haar hoedanigheid als voorzitter van het NatuurCollege.

  Het Bijenfestijn maakt deel uit van het natuurfeest dat dit jaar voor het eerst in Nederland wordt gehouden, zo laat de organisatie weten. Het natuurfestival biedt een platform aan vele initiatieven die het belang van de natuur op feestelijke wijze onder de aandacht brengen.

  De Imkercursus is ontwikkeld door MoodyDoodle in samenwerking met Linda Bierings van Food4Bees en wordt ondersteund door Oxfam Novib.

  22 mei 2013 - 10:12