×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Irene adopteert bijenvolk

  Start van bijzondere actie

  Prinses Irene heeft in haar woonplaats Wijk bij Duurstede het startschot gegeven voor een unieke actie waarbij Nederlanders een bijenvolk kunnen adopteren. In ruil voor de adoptie ontvangt de adoptant enkele potjes Nederlandse honing, een adoptiecertificaat en kan desgewenst een bezoek gebracht worden aan het geadopteerde nijvere volkje, onder begeleiding van een imker. Afgelopen maandag heeft de Prinses, die bekend staat om haar grote betrokkenheid bij de natuur, het adoptieregister geopend en het eerste adoptiecertificaat in ontvangst genomen. Naast het persoonlijk certificaat, met daarop een foto van haar geadopteerde bijenvolk, kreeg de Prinses ook enkele potjes honing. Zij was enorm enthousiast over het unieke initiatief van Stichting “Adopteer een Bijenvolk” en benadrukte het belang van het bestaan van de honingbij. De economische waarde van de honingbij is groot. Achter Prinses Irene staan reeds ruim 175 potentiële adoptanten in de rij. Voor meer info: www.adopteereenbijenvolk.net


  27 september 2010 - 20:26