×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Ingrid Alexandra 7 jaar!

  Noorse hof publiceert nieuwe foto's op verjaardag

  Ter gelegenheid van prinses Ingrid Alexandra's zevende verjaardag vandaag, publiceert het Noorse hof nieuwe foto's van haar. Het dochtertje van kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit is twee in lijn van troonopvolging, na haar vader. Ze vervult zelfs al officiële verplichtingen naast haar loopbaan als scholier van de Jansløkka basisschool. Samen met de andere leden van het koninklijk huis staat ze elk jaar op het balkon van het paleis tijdens de Noorse Constitutiedag, om de kinderparade toe te zwaaien. Bovendien was ze ook bij het schansspringtoernooi in Oslo en op World Environment Day op het paleisplein.


  Ter gelegenheid van prinses Ingrid Alexandra’s zevende verjaardag vandaag, publiceert het Noorse hof nieuwe foto’s van haar. Het dochtertje van kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit is twee in lijn van troonopvolging, na haar vader. Ze vervult zelfs al officiële verplichtingen naast haar loopbaan als scholier van de Jansløkka basisschool. Samen met de andere leden van het koninklijk huis staat ze elk jaar op het balkon van het paleis tijdens de Noorse Constitutiedag, om de kinderparade toe te zwaaien. Bovendien was ze ook bij het schansspringtoernooi in Oslo en op World Environment Day op het paleisplein.

  De foto is gemaakt door de kroonprinses tijdens de reis van de afgelopen maanden.

  21 januari 2011 - 12:21