×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Charlène krijgt kindertehuis

  Crisisopvang vernoemd naar Monaco's vorstin

  Het vorstenpaar van Monaco, prins Albert II en prinses Charlène, openden het nieuwe onderkomen van het kindertehuis Foyer de l’Enfance. Bijzonder is dat het centrum de naam van Charlène draagt, en daar is ze erg trots op. Ze probeert zich al langere tijd sterk te maken voor de bescherming van kinderen. Het is de eerste organisatie die de naam van de nieuwe prinses draagt.
  Na een speech van de Minister van Staat, het hoofd van de regering, onthulde de prinses een plaquette bij het tehuis. De directeur van het onderkomen kreeg van haar ook een portret cadeau, geschild door kunstenaar Romero Britto. Hij portretteerde eerder ook het Spaanse koningspaar, de Britse royals, prinses Diana en vele anderen.
  Het huis is bedoelt voor kinderen in nood en hun familie, om weer tot zichzelf te kunnen komen.

  2 februari 2012 - 13:41