Prinses Carolina voor de wet getrouwd

Prinses Carolina de Bourbon de Parme is vandaag in intieme familiekring in het huwelijk getreden met Albert Brenninkmeijer. De jongste dochter van prinses Irene gaf haar jawoord tegenover burgemeester Swillens in het oude stadhuis van Wijk bij Duurstede.

De huwelijksplechtigheid was geheim gehouden en lekte pas begin van zaterdagavond uit. Het bruidspaar ziet het huwelijk op 16 juni als de échte bruiloft. Zangeres Leoni Jansen slaagde er vandaag echter in wel een foto te maken van Carolina en haar kersverse echtgenoot en plaatste die op Twitter. Bij de huwelijksvoltrekking was slechts een klein deel van de familie aanwezig. Naar verwachting zal een groot deel van de koninklijke familie het huwelijk op 16 juni in Florence gaan bijwonen. De veiligheidsmaatregelen zullen extreem zijn aangezien de familie Brenninkmeijer – volgens Quote de rijkste familie van ons land – zeer gesteld is op haar privacy. Volgens het secretariaat van de prinses zullen media echter welkom zijn bij het huwelijk. 

Voor meer foto's:

Het bruidspaar stapt in de auto. Ook prinses Irene, prins Carlos en prinses Annemarie en prins Constantijn en prinses Laurentien zijn te zien bij het verlaten van het stadhuis van Wijk bij Duurstede waar dit kleinschalige koninklijke huwelijk heeft plaatsgevonden. 

Foto: Leoni Jansen/Twitter