×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Carolina gaat trouwen!

  Jongste dochter prinses Irene trouwt dit jaar

  Prinses Carolina de Bourbon de Parme treedt dit jaar in het huwelijk met Albert Brenninkmeijer. Dat heeft het secretariaat van prinses Irene maandag laten weten. Carolina is de jongste dochter van prinses Irene en wijlen prins Carlos Hugo.


  Albert Brenninkmeijer, geboren op 16 mei 1974 in Parijs, studeerde economie aan de Universiteit van Edinburgh in Schotland en behaalde zijn MBA aan de Universiteit van Oxford in Engeland. Hij is op dit moment in Parijs werkzaam als directielid bij C&A Frankrijk, onderdeel van het familiebedrijf.

  De twee kennen elkaar ruim een jaar. De datum van het huwelijk is nog niet bekend.

  9 januari 2012 - 10:37