×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Beatrix knoopt eindjes aan elkaar in Den Bosch

  Museumkwartier brengt Stedelijk en Noordbrabants Museum samen

  Prinses Beatrix knoopt eindjes aan elkaar in Den Bosch

  Prinses Beatrix heeft vrijdagochtend het nieuwe Museumkwartier in Den Bosch geopend. Ze knoopte daarvoor op een podium twee linten aan elkaar.

  Het ene lint stond symbool voor de nieuwbouw van het Stedelijk Museum en het andere lint voor het gerestaureerde en uitgebreide Noordbrabants Museum. Beide musea vormen nu het Museumkwartier om een historische binnentuin heen. Bij de opening waren vrijdag ongeveer driehonderd genodigden aanwezig.

  Prinses Beatrix kreeg na de opening een rondleiding door beide musea en bekeek ze de tentoonstelling die werd samengesteld door sieradenontwerper Ted Noten.

  24 mei 2013 - 13:14