×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Beatrix aanwezig bij Bilderbergconferentie

  Watford drie dagen centrum van wereldleiders

  Prinses Beatrix aanwezig bij Bilderbergconferentie

  Prinses Beatrix is deze week aanwezig bij de 3-daagse Bilderbergconferentie in het Grove Hotel in het Engelse Watford. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst desgevraagd bevestigd. Of ook Willem-Alexander deel zal nemen, daarover wordt niet gesproken. Zijn publieke agenda is leeg, terwijl hij anderzijds ook niet aanwezig zal zijn op het huwelijk van prinses Madeleine van Zweden. Beatrix was ook als koningin jarenlang te gast bij de besloten bijeenkomsten, waarvoor haar vader in de jaren vijftig het initiatief nam.


  Leiders uit onder meer politiek, financiële wereld en bedrijfsleven praten van 6 tot en met 9 juni over actuele thema’s, in de wetenschap dat wat ze zeggen niet naar buiten komt. De pers wordt niet toegelaten en er worden ook geen mededelingen gedaan over de bijeenkomsten.

  3 juni 2013 - 16:04