×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Beatrice zegt baan op

  Prinses Beatrice zegt baan op

  Prinses Beatrice heeft vlak voor haar zomervakantie haar baan opgezegd. Op de officiële website van prins Andrew staat dat ze fulltime bij een financieel bedrijf werkt, maar dat klopt volgens Daily Mail dus niet meer.


  De Engelse krant schrijft dat de 25-jarige dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson in alle stilte het bedrijf heeft verlaten om vervolgens van een lange zomervakantie te genieten. Ze zou ongeveer een jaar bij Cabot Square Capital hebben gewerkt.

  Vrienden van de prinses laten weten dat ze zich aan het voorbereiden is op de volgende stap in haar carrière. “Ze is op zoek naar een andere baan. Ze wil de ervaring die ze heeft opgedaan gebruiken in haar volgende job.” De insiders vertellen ook dat Beatrice al ergens op gesprek mag komen, maar de krant betwijfelt dit. Volgens Daily Mail heeft ze helemaal geen tijd genomen om op banenjacht te gaan.

  Beatrice werd in de afgelopen weken verschillende keren door media gespot tijdens vakanties in Zuid-Frankrijk, Italië en Spanje.

  21 augustus 2013 - 10:22