×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Beatrice 25 jaar

  Robbie Williams op feestje?

  Prinses Beatrice 25 jaar

  Prinses Beatrice viert donderdag haar verjaardag. De oudste dochter van prins Andrew, hertog van York, en Sarah Ferguson mag 25 kaarsjes uitblazen. Eerder werd al bekend dat Beatrice van plan is om haar bijzondere dag groots te vieren. Het feestje dat ze geeft zou een sportief thema hebben. Ze heeft haar familie en vrienden dan ook gevraagd om hun sportschoenen mee te nemen. Eerst zullen ze meedoen aan verschillende sportwedstrijdjes voordat ze aanschuiven voor het diner in de Royal Lodge in Windsor Great Park.


  Beatrice zal naar verluidt worden toegezongen door prins Harry, Ashton Kutcher en Robbie Williams. Koninklijke uitnodigingen gingen ook naar onder anderen Sir Richard Branson en Pippa Middleton. Haar twee jaar jongere zusje Eugenie en haar moeder Sarah Ferguson zijn aangesteld als partyplanners.

  Beatrice is zesde in de lijn van troonopvolging.

  8 augustus 2013 - 11:22