×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Ariane is 6 jaar geworden

  Prinses Ariane is 6 jaar geworden

  Prinses Ariane, de jongste dochter van prins Willem-Alexander en Máxima, is woensdag 6 jaar geworden. Het zal een bijzondere verjaardag worden voor het gezin. Het is namelijk haar laatste verjaardag die het gezin viert in hun villa De Eikenhorst voordat Willem-Alexander op 30 april koning wordt.

  Omdat haar verjaardag op een doordeweekse dag valt, zal Ariane woensdag gewoon naar haar school de Bloemcampschool in Wassenaar moeten. Haar twee oudere zussen, Amalia en Alexia, zitten daar ook. Ariane ging in 2011 voor het eerst naar school.

  In haar vrije tijd vindt Ariane het leuk om piano te spelen, ze ballet graag, houdt van zwemmen en ze doet aan judo. Voluit heet het het kleine prinsesje Ariane Wilhelmina Máxima Ines. Ze is vernoemd naar koningin Wilhelmina, naar de overgrootmoeder van prinses Máxima en als laatste naar de jongste zus van de vrouw van Willem-Alexander. Ook prins Floris, de jongste zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven, is vandaag jarig.

  10 april 2013 - 10:35