×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Ariane is 6 jaar geworden

  Prinses Ariane is 6 jaar geworden

  Prinses Ariane, de jongste dochter van prins Willem-Alexander en Máxima, is woensdag 6 jaar geworden. Het zal een bijzondere verjaardag worden voor het gezin. Het is namelijk haar laatste verjaardag die het gezin viert in hun villa De Eikenhorst voordat Willem-Alexander op 30 april koning wordt.

  Omdat haar verjaardag op een doordeweekse dag valt, zal Ariane woensdag gewoon naar haar school de Bloemcampschool in Wassenaar moeten. Haar twee oudere zussen, Amalia en Alexia, zitten daar ook. Ariane ging in 2011 voor het eerst naar school.

  In haar vrije tijd vindt Ariane het leuk om piano te spelen, ze ballet graag, houdt van zwemmen en ze doet aan judo. Voluit heet het het kleine prinsesje Ariane Wilhelmina Máxima Ines. Ze is vernoemd naar koningin Wilhelmina, naar de overgrootmoeder van prinses Máxima en als laatste naar de jongste zus van de vrouw van Willem-Alexander. Ook prins Floris, de jongste zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven, is vandaag jarig.

  10 april 2013 - 10:35