Prinses Ariane geen bruidsmeisje

Tegen hoop en verwachting in zal prinses Ariane niet een van de bruidsmeisjes zijn aanstaande zaterdag. Dan trouwt namelijk de peetvader van de jongste dochter van prins Willem-Alexander en prinses Máxima. Het paar gaat zelf wel naar het huwelijk van Guillaume van Luxemburg. Zij staan samen met koningin Beatrix op de officiële gastenlijst die het hof vorige week publiceerde. Behalve de officiële lijst zijn er ook tal van namen die niet vermeld worden. Onder hen prins Carlos en prinses Annemarie, als hoofd van het huis Bourbon-Parme. Namens de Pruisische tak van het huis Hohenzollern is Georg Friedrich - ook een Prins van Oranje - present. Hij komt zonder zijn vrouw Sophie, geboren Prinses von Isenburg. De twee traden vorig jaar in het huwelijk en op dit moment is Sophie zwanger van hun eerste kindje.

Tegen hoop en verwachting in zal prinses Ariane niet een van de bruidsmeisjes zijn aanstaande zaterdag. Dan trouwt namelijk de peetvader van de jongste dochter van prins Willem-Alexander en prinses Máxima. Het paar gaat zelf wel naar het huwelijk van Guillaume van Luxemburg. Zij staan samen met koningin Beatrix op de officiële gastenlijst die het hof vorige week publiceerde.
Behalve de officiële lijst zijn er ook tal van namen die niet vermeld worden. Onder hen prins Carlos en prinses Annemarie, als hoofd van het huis Bourbon-Parme. Namens de Pruisische tak van het huis Hohenzollern is Georg Friedrich – ook een Prins van Oranje – present. Hij komt zonder zijn vrouw Sophie, geboren Prinses von Isenburg. De twee traden vorig jaar in het huwelijk en op dit moment is Sophie zwanger van hun eerste kindje.