×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Ariane even in het ziekenhuis

  Prinses Ariane heeft een nachtje in het ziekenhuis moeten doorbrengen vanwege een infectie van de bovenste luchtweg. Hierdoor was de jongste dochter van prins Willem-Alexander en prinses Máxima erg benauwd. Het tweejarige meisje werd gisteravond opgenomen in het ziekenhuis Gelre Apeldoorn, zo meldde de RVD. Het gezin was hier voor een familie-aangelegenheid.

  Prinses Máxima is de hele nacht bij Ariane gebleven. Hierdoor moest zij de opening van tentoonstelling ‘De Qi van China’ in Tropenmuseum Junior in Amsterdam afzeggen. Prins Willem-Alexander was niet in het land, hij is in Kopenhagen vanwege het congres van het Internationaal Olympisch Comité. 

  Inmiddels maakt de kleine prinses het beter en ze kon vanochtend het ziekenhuis weer verlaten. Het is niet de eerste keer dat Ariane last heeft van haar luchtwegen. Vlak na haar geboorte werd ze al opgenomen in het Leidse Universitair Ziekenhuis.

  9 oktober 2009 - 13:28