×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Ariane 4 jaar

  Jongste dochter Willem-Alexander en Máxima jarig

  Vandaag is de jongste dochter van prins Willem-Alexander en prinses Máxima jarig. Ariane wordt vier jaar, een moment waar ze lang naar heeft moeten uitkijken. Het behalen van deze leeftijd betekent dat ze eindelijk naar school mag! De deugniet van het gezin gaat morgen voor het eerst naar de Bloemcampschool, net als haar zusjes Amalia en Alexia.

  10 april 2011 - 13:42