×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Annemarie!

  Prins Carlos in het geheim getrouwd

  Nederland heeft er sinds afgelopen zaterdag een nieuwe prinses bij: Hare Koninklijke Hoogheid prinses Annemarie de Bourbon de Parme, prinses van Piacenza, hertogin van Madrid. Ze is sinds 12 juni de wettelijke echtgenote van prins Carlos, de oudste zoon van prinses Irene en de Hertog van Parma. Hun huwelijk vond in kleine kring plaats. Annemarie en Carlos beschouwen de kerkelijke inzegening van hun verbintenis als hun echte bruiloft, maar wettelijk is zij nu al de echtgenote van Carlos en kan ze dus ook zijn titels voeren. Annemarie, die werkzaam is bij het NOS Journaal, heeft aangegeven dat ze in haar werk haar meisjesnaam zal blijven gebruiken: Gualthérie van Weezel. In de praktijk klopt dat zelfs niet helemaal, omdat ze zich meestal voorstelt als Annemarie van Weezel. De prins en de kersverse prinses kennen elkaar al enige jaren. Ze leerden elkaar kennen in Brussel waar ze toen allebei woonachtig waren. Daar zal dan ook hun huwelijk worden voltrokken. Bij die gebeurtenis worden vele leden van de Nederlandse koninklijke familie en ook buitenlandse royalty verwacht.


  13 juni 2010 - 10:50