×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Annemarie is zwanger

  Baby wordt in mei verwacht

  Prins Carlos en prinses Annemarie, ook wel de Hertog en Hertogin van Parma genoemd, verwachten hun eerste kindje. De geboorte is voorzien voor mei. Dit heeft het secretariaat van de familie De Bourbon de Parme laten weten. De zwangerschap verloopt tot nu toe voorspoedig en nu de veilige derde maand is bereikt kan het nieuws met meerdere mensen worden gedeeld. Annemarie Gualthérie van Weezel (33) stapte vorig jaar in het huwelijksbootje met prins Carlos de Bourbon de Parme (41), de oudste zoon van prinses Irene. Ze trouwden in juni voor de wet in Wijk bij Duurstede. Het kerkelijke huwelijk in aanwezigheid van vele koninklijke gasten vond in november plaats in Brussel. Annemarie is werkzaam op de parlementaire redactie van de NOS in Den Haag. Prins Carlos zet zich in voor duurzaamheid en heeft diverse bestuurlijke functies. Uit een eerdere relatie heeft hij al een kind, Carlos Hugo Klynstra. Deze zoon, die op 20 januari 15 jaar wordt, woont bij zijn moeder in het Oosten van het land.


  25 november 2011 - 08:59