×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Annemarie bij Koffietijd

   In Koffietijd op RTL4 zijn dagelijks de meest uiteenlopende gasten te zien. Bekende Nederlanders, gasten uit de actualiteit, maar aanstaande maandag schuift een wel heel bijzondere gast aan bij de dames. Prinses Annemarie neemt namelijk plaats in het ochtendprogramma. Zij is behalve prinses ook nog eens hertogin van Parma en Piacenza, omdat ze met prins Carlos is getrouwd. Daarnaast is ze werkzaam bij de NOS als journaliste en schreef ze onlangs het boek 'De Smaak van de Macht'. Daarin komen oud-premiers van Nederland aan het woord, onder hen Van Agt en Balkenende.


  Koffietijd met prinses Annemarie is maandag te zien tussen 10 en 11 uur op RTL4.

  17 november 2011 - 18:22