×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Anita voor onderzoek naar Amerika

  Geen mededelingen over aard van de klachten

  Prinses Anita, de echtgenote van prins Pieter-Christiaan, verblijft momenteel in de Verenigde Staten voor een specialistisch onderzoek in verband met neurologische klachten. Dat gebeurt in overleg met haar behandelende neuroloog, liet de familie maandag weten. Over de aard van de klachten bij de 41-jarige prinses worden geen mededelingen gedaan. Het is niet bekend hoelang ze in de VS zal blijven. Pieter-Christaan vergezelt zijn vrouw. Hierdoor kon de prins maandagavond niet aanwezig zijn bij de lancering van het nieuwe Rode Kruis Prinses Margriet Fonds in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Alle andere kinderen van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven waren er wel bij. Pieter-Christiaan is hun derde zoon. De prins is in december benoemd tot nieuw bestuurslid van het Nederlandse Rode Kruis. Hij volgde daarmee zijn moeder op, die zich jarenlang heeft ingezet voor de hulporganisatie. Het nieuwe fonds is vernoemd naar prinses Margriet om haar voor haar inzet te bedanken.


  12 september 2011 - 21:08