×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Amalia jarig

  Kleine prinsesjes worden groot

  Prinses Amalia is vandaag jarig. De oudste dochter van prins Willem-Alexander en prinses Máxima is woensdag 8 jaar geworden. Ze is tweede in lijn van troonsopvolging, na haar vader. Net als alle andere kinderen van haar leeftijd moet ze vanochtend gewoon naar school. Ze zit in groep 5 van de Openbare Bloemcampschool in Wassenaar. Haar twee jongere zusjes Ariane en Alexia gaan ook naar dezelfde school.


  De Marinierskapel van de Koninklijke Marine verzorgt woensdagmiddag het Prinses Amalia Concert ter ere van haar verjaardag. Het concert vindt dit jaar plaats in de Gotische Zaal in het vernieuwde gebouw van de Raad van State in Den Haag. Onder anderen leden van de hofhouding en buitenlandse ambassadeurs geven hier acte de présence.

  Foto: Reni van Maren

  7 december 2011 - 12:03