×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Amalia is jarig!

  Erfprinses viert negende verjaardag

  Prinses Amalia is jarig!

  Prinses Amalia viert vrijdag haar negende verjaardag. De erfprinses is tweede in lijn voor de troonsopvolging, na haar vader Willem-Alexander. Hoe de prinses haar verjaardag viert is niet bekend. Ongetwijfeld is dat in familiekring op de Eikenhorst, nadat ze op de Bloemcampschool in Wassenaar haar klasgenootjes heeft getrakteerd. Tot en met 21 december moet het prinsesje net als alle Nederlandse basisschoolleerlingen nog wachten tot de kerstvakantie begint. Daarna gaat ze met haar ouders naar Argentinië, waar ze de kerst met familie van haar moeder viert.

  In de Gotische Zaal van de Raad van State, het voormalige Paleis Kneuterdijk, wordt het Prinses Amalia Concert gehouden, waarbij leden van de hofhouding en ambassadeurs aanwezig zijn. De Marinierskapel van de Koninklijke Marine verzorgt het concert.

  7 december 2012 - 10:33