×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Alexia krijgt eigen tulp

  Prinses Alexia, de tweede dochter van prins Willem-Alexander en prinses Máxima, krijgt een eigen tulp naar zich vernoemd. Woensdag wordt in Katwijk aan Zee het nieuwe tulpenras Prinses Alexia gedoopt. De koninklijke oranjekleurige bloem is een initiatief van de Oranjevereniging Katwijk aan Zee, die de prinses wil eren in verband met het honderdjarig bestaan dit jaar.


  De tulp wordt gedoopt door een 12-jarig meisje dat is geboren op Koninginnedag en bij haar geboorte de doopnamen Wilhelmina Juliana Beatrix mee kreeg, aldus de Oranjevereniging maandag. Prinses Alexia (4) was ook uitgenodigd, maar kan volgens de vereniging niet komen. Ze krijgt wel een exemplaar toegestuurd.

  29 maart 2010 - 12:26