×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Aimée verwacht derde kindje

  Floris en Aimée bezorgen vrolijk nieuws voor Oranjes

  Prinses Aimée verwacht derde kindje

  Eindelijk is er weer vrolijk nieuws voor de Oranjes. De Rijksvoorlichtingsdienst deelt vrijdag namens prins Floris en prinses Aimée mee dat zij in verwachting zijn van een derde kindje.  De geboorte van het kind van Prinses Aimée en Prins Floris wordt rond half juli verwacht. De Prins en Prinses hebben al twee dochters, Magali (2007) en Eliane (2009).

  Prins Floris is de jongste zoon van prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven. Floris trouwde op 20 oktober 2005 in Naarden met Aimée.

  11 januari 2013 - 15:52