×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Aiko in ziekenhuis

  Japans prinsesje is grieperig

  Het Japans Keizerlijk Paleis heeft vandaag gemeld dat prinses Aiko, het enige kind van kroonprins Naruhito en kroonprinses Masako, in het ziekenhuis is opgenomen wegens een aanhoudende verhoging. De negenjarige prinses heeft sinds het weekend een griep onder de leden en 'is maandag opgenomen voor onderzoeken en behandeling, omdat de griep en symptomen zoals hoest aanwezig blijven,' meldt het statement.


  De Japanners zijn erg op Aiko gesteld en houden haar nauwlettend in de gaten. De geboorte (2001) vond pas na zeven jaar huwelijk tussen Naruhito en Masako plaats en het uitblijven van andere (mannelijke) kinderen zorgt voor discussie om de lijn ter troonsopvolging aan te passen. Tot nu toe mogen alleen mannelijke leden van het Japanse Keizerhuis op de troon terecht komen. Daardoor zal, zoals het er nu naaruit ziet, het jongere neefje van Aiko na Naruhito de troon bestijgen.

  1 november 2011 - 16:00