×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William zingt zoontje in slaap’

  Kleine George moet vals gezang aanhoren volgens bron

  Prins William zingt zoontje in slaap’

  Prins William trekt naar verluidt alles uit de kast om zijn pasgeboren zoon in slaap te zingen. Zo zou de hertog van Cambridge nummers van Coldplay zingen voor de jonge spruit. "Het is niet eens zijn favoriete band, maar de kleine George reageert goed op de liedjes", vertelt een bron aan Daily Star.


  De insider vertelt de krant ook dat het prinsje ’s nachts regelmatig wakker wordt. “Hoewel William helemaal geen toon kan houden, zingt hij iedere keer voor hem als hij ’s nachts wakker is.” De ouders van Kate, bij wie het jonge gezinnetje sinds vorige week verblijft, zijn volgens de bron iets minder blij met de serenades van de prins. “Hij houdt de ouders van Kate er wel mee wakker.”

  De nummers die het meest door de prins worden gezongen zijn Paradise en Yellow.

  1 augustus 2013 - 13:05